fredag 6. juli 2012

Tying the knot!


Vi kom oss til Vegas den 3. juli, og etter å ha hentet lisensen fant vi hotellet/kjøpesenteret/casinoet Mandalay Bay.

Inne for å hente lisensen var det en rik flora av raringer, og først da gikk det opp for oss hvor komiskt det er å gifte seg i Vegas. I samme området så vi også turens første 9/11-skeptiker; "9/11 was an inside job!". Dessverre var jeg litt treg på labben, så fikk ikke tatt bilde.

Mandalay Bay er en gigantisk resort med akvarium, sand og flere bassenger. Vi fikk derfor for første gang i løpet av turen badet litt. Kvelden brukte vi til å gå opp og ned det strip sammen med de andre turistene. Det vil si at man går i kø og ser på blinkende lys. Vi var mildt sagt slitne når vi kom tilbake på hotellrommet i ett-tiden.

Dagen etter ordnet vi oss for å  gifte oss med selveste "the King" som underholder.
 Bilen ble dessverre ikke nyvasket, men vi sneglet oss nedover The Strip uten tak. Helt til det begynte å regne skikkelig, da kapitulerte vi.

Selve vielsen var skikkelig raskt unnagjort og herlig samlebånd. Pastoren sa masse viss vass om at Erik måtte kjøpe smykker og parfyme til meg, med en tilgjort fransk aksent. Jeg fniste en hel del, mens Erik så tomt ut i lufta. Når han endelig var ferdig prata var det tid for utveksling av ringer, og plutselig var vi rette ektefolk i staten Nevada. Stas!

 Utenfor møtte vi noen franske turister som gladelig tok noen bilder. Kapellet hadde en fotograf som tok bilder inne i kapellet. Så etterhvert skal vi somle oss til å få fikset kleine bilder av oss med "the King" og i alskens positurer.
Erik hadde fått streng beskjed om at han skulle åpne døren for meg, men jeg smatt som oftest ut før han fikk muligheten. Etter vielsen var jeg så forfjamset og glad at han snek seg til. Se så fin og blid!

Takk for hyggelige kommentarer på fjesbok og sms, det setter vi veldig pris på. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar