mandag 2. juli 2012

Naturopplevelser

I dag har vi kjørt fra Williams, Arizona til St. George, Utah. På veien fikk vi med oss Grand Canyon, deler av Glen Canyons og Zion nasjonalpark. I tillegg var det masser av flott natur på veien.

Det har vært overskyet store deler av dagen, men det har egentlig vært helt topp for da har heller ikke temperaturen sneket seg over 40 varmegrader.Første stopp i dag var Grand Canyons. Vi gledet oss og det var virkelig flott. Samtidig som det var slik vi hadde sett på bildet, så det bød ikke på de store overraskelsene.
Allikevel koste vi oss, mens vi tittet utover.
Siden vi hadde en lang kjøretur foran oss, nøyde vi oss med å stå på toppen og se ned.

Fra Grand Canyon kjørte vi østover og rundt canyonen. Området har store indianerreservater som selvsagt består av karrig jord. De livnærer seg derfor med å blant annet selge ting til turister fra boder ved veien.
Landskapet vi beveget oss gjennom var helt fantastisk, og var på mange måter mye mer spennende enn Grand Canyon.
Plutselig hadde vi kommet oss til Utah, og det er ikke uten grunn at de smykke seg med slagordet "Life elevated".

Siden raskeste veien til St. George var gjennom Zion nasjonalpark flesket vi like gjerne opp $25. Noe dyrt for å kjøre på en vei, men for en fantastisk vei og park. Veien slynger seg mellom hvite og røde fjellsider. Vi tok ikke shuttlebussen inn til canyonen, men den skal visstnok være flott.
Bildene yter ikke parken rettferdighet. Men den gjorde meg så glad at jeg tok på meg capsen feil vei,
og Erik ble så villsken at  han kjøpte seg en feiende flott Utah t-skjorte med ulvemotiv.

Neste stopp: Las Vegas!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar