lørdag 7. juli 2012

Accident? Put 'em on the Run!

Siden vi stort sett kjører mange mil hver eneste dag, er det nesten ikke grenser for hva vi får oppleve av dustete reklameboards. Vegas var så absolutt i en særstilling, likevel er det mye rart å se ellers også. Vi prøver å fiske frem kameraet når vi ser noe spesielt artig, men dessverre er det jo ikke alltid vi rekker å få tatt et brukbart bilde. Under her presenteres noe av det markedsføringsgeniene i dette landet har hatt å by på.


Har noen vært slem mot deg i trafikken? Ring Robert! Har du noen gang opplevd besvær etter å ha tatt en eller annen medisin? Vondt i magen, lumbago eller kolera? Ring 1-800-Bad-Drug! Og sånn fortsetter det. Uansett hva slags plager du har, finnes det en eller annen slesk advokat der ute som har spesialisert seg og er villig til å ta saken din. No cure, no pay. Svært fascinerende opplegg for jusstudenter som oss.


Og roter du deg opp i noe, finnes det såkalte bail bonds som mer enn gjerne hjelper deg ut av knipa. Ikke alle ser like innbydende ut som Kiss Bail Bonds i Vegas, men strategisk plassert rundt sentrumsnære fengselsfasiliteter finnes de i bøttevis. Min favoritt så langt er Bad Boys Bail Bonds i San Diego, bare at da var dessverre ikke kameraet i nærheten. Nå har vi ikke skjønt helt 100% hvordan dette egentlig funker, men det virker å være noe i retning av at man betaler noen for å få et get-out-of-jail-kort, litt som i brettspillet Monopol. Sikkert innmari praktisk om man ikke vil sitte stille på rumpa mens livets rulett farer forbi.


I tillegg til advokattjenester og bail bonds, var det spesielt to ting det var poppis i markedsføre tungt i Vegas; prostitusjon og skyting med maskinggevær. Så om du sitter med en indre gründer i magen, er nok en kombinasjon av de to et ypperlig forretningskonsept. Vær så god!

Ja, også var det disse kapellene, da. De fantes det selvsagt flust av i Vegas. Vi hadde gjort en hel del research, og funnet ut at Graceland Wedding Chapel hadde fått gode tilbakemeldinger. Dessuten kunne de skilte med Elvis, og ikke minst det at selveste Jon Bon Jovi hadde giftet seg her (i tillegg til kvalitetsfolk som Jay Leno, Jerry Springer og Billy Ray Cyrus). Dermed falt vi ned på nevnte kapell under mottoet er det godt nok for Jon, er det godt nok for oss. Så får det heller bare være at en av hans største hits het You Give Love a Bad Name.

Pfft. Vegas er da så romantisk, atte.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar